Muziekvereniging "LEKKERKERK" 50 jaar Jong

Voor een impressie van onze concerten: Kijk op onze fotoalbum pagina

-------------------------------------

Onze dirigent

Ria Kornet

----------------------

Nieuws

In januari hebben we tijdens de feestelijke slotpresentatie van de AMV-cursus weer 20 kinderen blij kunnen maken met een diploma. Momenteel zijn er 15 kinderen bezig met proeflessen: 1 op slagwerk,4 op dwarsfluit,4 op klarinet,2 op hoorn en 4 op trompet. Binnenkort weten we hoeveel nieuwe leden we weer kunnen verwelkomen.

🎶👍🎵😊

-----------------------------

Klankwijzer

Het informatie

Weekblad

K.N.M.O.

Nieuw Record: Muziekschool draait op volle toeren

Desirée is inmiddels gestart met de nieuwe AMV cursus. Ook nu is de belangstelling groot en is ze gestart met een record aantal van 32 kinderen verdeeld over 2 groepen. Hopelijk gaat dit resulteren in aanvullingen van de  bezetting van de orkesten. Dat blijft nog steeds de uitdaging, behoud van muziekonderwijs in Lekkerkerk en daarmee een blijvende toekomst voor de muziekvereniging👍

9 januari                    Nieuwjaarsconcert  (onder voorbehoud)

-----------------------------------------------------

Wie meldt zich aan:

Op een aantal terreinen van het werk als bestuurder van de muziekvereniging ontbreken ons enkele talenten op het vlak van public-relations, het onderhoud en beheer van de website en vooral ook de werving van inkomsten. Onder onze leden, leerlingen, ouders van leerlingen of een vriend of vriendin van je zijn deze talenten vast wel aanwezig om ons te assisteren op deze onderdelen van ons werk. Aanmelden kan bij één van de bestuursleden en voor nadere informatie kan je Piet Boesberg bellen (0611368463).

OVER ONS

Muziekvereniging Lekkerkerk is een enthousiaste

en vernieuwende muziekvereniging, opgericht in 1967.

Het Harmonieorkest bestaat uit circa 40 muzikanten.

Daarnaast heeft de vereniging een MPB band, G-Orkest,

een jeugdorkest Futura en een pas opgerichte

jeugdige Slagwerkgroep

Alle orkesten staan onder leiding

van professionele dirigenten.

De vereniging beschikt ook over een muziekschool.

Hier wordt u of uw kind opgeleid door professionele

docenten met een conservatorium opleiding.